Inschrijfformulier

Home/Inschrijfformulier
Fields marked with an * are required

Onderstaand formulier kunt u gebruiken voor inschrijven voor trainingen. Na het inschrijven wordt binnen twee werkdagen een ontvangstbevestiging gestuurd. Wij kunnen uw boeken regelen, de startgarantie (zie bij betreffende cursus) verzekert u van doorgaan van de cursus. Mocht u vragen hebben over het inschrijfformulier of over de training(en), onze administratie helpt u graag verder: tel: 070-2093021.

Enige voorwaarden: U gaat bij inschijven akkoord dat wij uw gegevens gebruiken voor beheer en uitvoeren van uw cursus en follow upWij verzorgen opleidingen op gevorderd niveau. Een bepaalde basiskennis wordt verwacht van de deelnemer. Wanneer CAI een training annuleert of verzet, zijn daar voor u als inschrijver geen kosten aan verbonden.

Wanneer u als inschrijver een training annuleert of verzet, gelden de volgende aanvullende voorwaarden (zie ook onze NRTO voorwaarden voor bedrijven en particulieren) :
1) Indien u de training annuleert of verzet tot twee maanden voor aanvang van het contactonderwijs is de consument 10 % van de overeengekomen prijs verschuldigd met een minimum van € 50,-;
2) bij annulering tussen twee maanden en één maand voor aanvang van het contactonderwijs is de consument 25% van de overeengekomen prijs verschuldigd met een minimum van € 50,-;
3) bij annulering korter dan één maand voor aanvang van het contactonderwijs is de consument 50% van de overeengekomen prijs verschuldigd met een minimum van € 50,-;
4) bij annulering minder dan twee weken voor aanvang van het contactonderwijs is de consument de volledige, overeengekomen prijs verschuldigd.
5) bij afstandsonderwijs is, nadat de overeenkomst tot stand is gekomen en na afloop van de bedenktijd, geen annulering meer mogelijk.

Telefonisch annuleren is mogelijk en dient binnen twee dagen schriftelijk worden bevestigd. Naast deze voorwaarden zijn er de aanvullende voorwaarden van CAI. (NRTO leveringsvoorwaarden zijn altijd leading bij misinterpretaties).

(als u examen of STAP budget wilt)
(als u examen of STAP budget wilt)
(als u boeken wilt ontvangen)
(als u boeken wilt ontvangen)
CAI, opleidingen B.V. & advies B.V. Adres : Polakweg 10-11 , 2288 GG, Rijswijk (zh). Telefoon administratie: +31(0)70-2093021 Telefoon facturatie: +31(0)70-3295196. e-mail algemeen info@cai-opleidingen.nl cai@xs4all.nl e-mail voor lopende groepen gebruik de leeromgeving Internet http://www.cai-opleidingen.nl Internet (alternatief) http://www.xs4all.nl/~cai