_LP_PR2

Dank voor uw interesse. Om u te helpen bij het maken van uw keuze en het beantwoorden van verdere vragen wil ik u vragen om op de onderstaande Informatieaanvraagknop te klikken en uw gegevens in te voeren. Wij reageren zo spoedig mogelijk en altijd binnen 24 uur.
U kunt ook direct contact opnemen via 070-2093021 of 0650-271770

PRINCE2 is een procesmatig projectmanagement model waarbij communicatie en controle en hoofdrol innemen. PRINCE2 definieert duidelijke projectmanagement teamrollen en hun verantwoording bij elk proces. PRINCE2 legt verder de focus op een productgerichte aanpak en oplevering. PRINCE2 start met eerst nadenken of initiëren van een project haalbaar is. Daarna starten we met initiëren waarbij we alle procedures definiëren die we in het project willen gaan hanteren; hoe om te gaan met communicatie, welke change procedure, welke niveaus van delegeren,  hoe risico en kwaliteit te managen,  enzovoorts.

CAI biedt alle PRINCE2 opleidingen aan; van foundation tot en met Agile practitioner waarbij het agile werken en PRINCE2 projectbeheersing worden geïntegreerd.

 (alle prince2 cursussen zijn versie PRINCE2 7 )

PRINCE2 Foundation (PR2F)
PRINCE2 Foundation examentraining
PRINCE2 Foundation in een dag (PR2F1d)
PRINCE2 Practitioner (PR2P)
PRINCE2 Practitioner examentraining
PRINCE2 Practitioner examentraining on line
PRINCE2® Agile Practitioner (PR2A)