Incompany

Home/Incompany

Voor groepen vanaf 3 deelnemers kan in house training gegeven worden. Bij basiscursussen/trainingen streven wij naar maximaal 14 deelnemers, bij gevorderde cursussen naar maximaal 10 deelnemers.

Prijs ex. 21% BTW, is bepaald op 1200 tot 1800 euro per lesdag, afhankelijk van regio en niveau van de cursus en voor 3 deelnemers. Deelnemers 4,5 en 6 kunnen meedoen voor een extra 18% per deelnemer. Bij meer dan 6 deelnemers is een extra lesdag nodig gezien de docent veel meer werk heeft met betrekking tot lesstof overdracht, interactie en huiswerk. Bij meer dan 11 deelnemers zelfs een tweede lesdag nodig.

Daarnaast zijn er materiaal en examen kosten per deelnemer. Docent reiskosten en eventuele verblijfkosten kunnen worden berekend.

Uitvoering en planning in overleg met opdrachtgever, in beginsel hele cursusdagen van 10 tot 16 uur. Bij maatwerk, door bijvoorbeeld afstemmen van de inhoud op de organisatie of een business case die moet worden gemaakt, zijn er administratiekosten en voorbereidingskosten. Een extra lesuur op een dag kost 210 euro ex. BTW.

Wilt u een groepsgewijze cursus voor uw werknemers in een centrale locatie, dan kan dat bij CAI-advies. Wij regelen een ruimte en consumptieservice / arrangementsservice voor de groep. Per lesdag/per deelnemer zijn de standaard arrangementskosten 25 euro  ex. BTW.  Bij eventuele uitgebreide lunch is er een nacalculatie. 

Reiskosten Docent
Als een docent extra reiskosten, verblijfkosten of voorbereidingkosten moet maken gezien afspraken met de klant dan zijn er in beginsel de volgende kosten. Reiskosten per les: minimaal 12,50 euro en maximaal 67,50 euro, e.e.a. afhankelijk van de reisafstand. Verblijfkosten en voorbereidingskosten in overleg met de klant.

Followup acties
Na een training/workshop/cursus kan er desgewenst een adviestraject en/of ondersteuningstraject worden opgezet voor de studenten c.q. uw werknemers met betrekking tot het implementeren van hetgeen geleerd is, binnen de werkomgeving. Bij dit ondersteuningstraject kan CAI consultants leveren.
Een voorbeeld; uw medewerkers zijn op Lean cursus geweest en u wilt nu begeleiding door een Lean Coach tijdens het implementeren van deze kennis in de organisatie.

CAI, opleidingen B.V. & advies B.V. Adres : Polakweg 10-11 , 2288 GG, Rijswijk (zh). Telefoon administratie: +31(0)70-2093021 Telefoon facturatie: +31(0)70-3295196. e-mail algemeen info@cai-opleidingen.nl cai@xs4all.nl e-mail voor lopende groepen gebruik de leeromgeving Internet http://www.cai-opleidingen.nl Internet (alternatief) http://www.xs4all.nl/~cai