Wie wij zijn.

Home/Wie wij zijn.

Wij

CAI is een opleidingsinstituut met vaste medewerkers en part-time medewerkers. Hoofdvestiging is Rijswijk. Wij verzorgen opleidingen door geheel Nederland met een aantal voorkeurlocaties. Opleidingen zijn op basis van contract (inschrijving). Zowel opleiding op basis van open inschrijving als op basis van incompany bij bedrijven worden verzorgd.

Visie 

Kleinschalig Business & ICT onderwijs verzorgen met groepen van 1 tot 12 deelnemers voor MBO+ niveau tot Master niveau en post-initieel onderwijs. Met mutual agreement als communicatievorm en informele sfeer.

Missie 

  • Flexibele cursussen verzorgen afgestemd op het niveau de deelnemer waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met wensen van de deelnemer en eventuele wensen van zijn werkgever.
  • Persoonlijke aandacht voor de deelnemer, ook na afsluiting van een cursus door onder andere het aanbieden van opfriscursussen, andere cursussen die bijdragen aan competentieverbetering  of examenvoorbereidingsessies.
  • Opleidingen en cursussen verzorgen in een gebied dat binnen een redelijk bereisbare afstand-tijd voor de deelnemer bereikbaar is.
  • Als praktijkverbinder studenten in een HBO of WO traject te begeleiden en te coachen en deze naast hun reguliere studie te ondersteunen en de link met de praktijk te leggen.
  • Aanbieden van Business & ICT cursussen op diverse niveaus.
CAI, opleidingen B.V. & advies B.V. Adres : Polakweg 10-11 , 2288 GG, Rijswijk (zh). Telefoon administratie: +31(0)70-2093021 Telefoon facturatie: +31(0)70-3295196. e-mail algemeen info@cai-opleidingen.nl cai@xs4all.nl e-mail voor lopende groepen gebruik de leeromgeving Internet http://www.cai-opleidingen.nl Internet (alternatief) http://www.xs4all.nl/~cai