Aanvraag informatie Requirements Engineering

Wij bieden diverse brede en smalle cursussen over dit vakgebied Requirements Engineering, waarbij cursusinhoud is afgestemd op examenspecificaties van verschillende examenorganisaties zodat deelnemers zich, optioneel, kan certificeren.
Examenorganisatie The Business & IT EXams Association levert veelal betaalbare op de doelgroep afgestemde examens.

[mocht u een andere cursus willen of incompany offerte, dan kunt u dit hierboven ook vermelden.]

Onze reguliere requirements engineering cursussen worden in 3 of 4 lesdagen gegeven. Maar ook specifieke aanpak kan, er zijn 2 daagse fasttrack en 1 daagse workshops mogelijk. Er zijn verschillende onderwerpen binnen requirements engineering als men zich verder wil verdiepen na de basiskennis. 

Zoekt u basiskennis over requirements engineering en het wilt u het requirements engineering proces begrijpen en weten hoe dit proces af te stemmen op de werkwijze en projectaanpak, Dan is de 3 daagse Foundation cursus interessant. Doorloop veelal 2 weken.

Heeft u al basiskennis of wilt u direct een specialisatie over een aspect van requirements engineering volgen dan zijn er de volgende aspecten;

Voor deze aspecten bieden wij 3 daagse advanced level en 4 daagse professional level cursussen aan, al dan niet met een examen als afsluiting. Examens zijn af te leggen bij diverse examenorganisaties.

Vraag de brochure aan voor de inhoud en prijzen van een of meer van deze requirements engineering cursussen zodat u beter kunt beslissen of een cursus past bij wat u zoekt. Wij lichten de aanpak en cursus graag persoonlijk toe.