Aanvraag Informatie Standaard organisaties Business Process Management & – Modeling

Op deze pagina staan cursussen met focus op Business Process Management (BPM) en de benaderingen/methoden hiervoor die standaard organisaties hanteren, zoals; The Business & IT Exams Association (BITEXA-CPBPM), The British Computer Society (BCS-International diploma in BA), The Object Management Group (OMG-OCEB).

Onze reguliere cursussen worden in 3,4 of 5 dagen gegeven.  2 daagse fast tracks zijn ook mogelijk. Foundation cursussen behandelen de basiskennis over business procesmanagement en het modelleren van processen en procesketen.

De advanced en professional cursussen gaan de diepte in en zijn veel meer praktijkgericht waarbij deelnemers leren zelf te modelleren, processen te doorgronden, te vinden, te herdefiniëren (proces redesign) , etc..

Vraag de brochure aan voor de inhoud en prijzen van een of meer van deze business process management en business process modeling cursussen zodat u beter kunt beslissen of een cursus past bij wat u zoekt. Wij lichten de aanpak en cursus graag persoonlijk toe.

[mocht u een andere cursus willen of incompany offerte, dan kunt u dit hierboven ook vermelden.]