Database ontwerp, rapportage en SQL

Home/Database ontwerp, rapportage en SQL

Deze module biedt een verdieping op het onderwerp relationele databases en SQL. De module laat de deelnemer kennismaken met serealizability, query optimalisatie, hoe gedistibueerde databases werken, locking algoritmen, normalisatie tot en met de 4e normaalvorm, hoe uzelf een database model kunt opstellen en hoe de database aan te passen zodat een flexibel datamanagement kan worden gevoerd. Daarnaast wordt dieper in gegaan op SQL met doel de deelnemer in staat te stellen complexe informatievragen om te zetten in effectieve queries om zo de juiste informatie uit de database te extraheren.

  • 3 dagen, doorloop 3 tot 6 weken

  • Locaties: wordt verzorgd door heel Nederland.
  • Examens, dagelijks, in overleg
  • Huiswerkbelasting ongeveer 3 a 6 uur per dagdeelsessies .
  • Studiebelasting 196 SBU, zijnde 7 studiepunten (European credits).
  • Prijs € 1395,-  Literatuur € 115,- , Examen € 200,-

Click edit button to change this text.

Toetsing bij CAI . De deelnemers verkrijgt het Certificate Database ontwerp & SQL Advanced.

Boek Databases & SQL (Ton de Rooij) , Database Fundamentals (Elmasri), Database management. systems (Ramakrishnan) .

Deze training is bestemd voor degene die meer wil weten over concepten en principes van relationele databases en het relationele model en hoe SQL te gebruiken om complexe vraagstukken op te lossen. Bijvoorbeeld systeemontwikkelaars, database managers, database administrators, projectmedewerkers en/of eindgebruikers die betrokken zijn bij gegevensmodellering en databaseontwerp. Na deze opleiding beschikt u over gevoorderde kennis en inzicht over databases en SQL.

Voor deze training wordt een database en SQL kennisniveau verwacht zoals bijvoorbeeld opgedaan met de training Databases en SQL foundation. Instroomniveau MBO of vergelijkbaar.

Zowel klassikaal als individueel. Individueel in overleg met begeleider/docent. er zijn enige practische opdrachten die als huiswerk worden meegegeven zodat de deelnemer ook naast inzicht in de materie ook vaardigeden ontwikkeld.,

Schrijf je nu in!
CAI, opleidingen B.V. & advies B.V. Adres : Polakweg 10-11 , 2288 GG, Rijswijk (zh). Telefoon administratie: +31(0)70-2093021 Telefoon facturatie: +31(0)70-3295196. e-mail algemeen info@cai-opleidingen.nl cai@xs4all.nl e-mail voor lopende groepen gebruik de leeromgeving Internet http://www.cai-opleidingen.nl Internet (alternatief) http://www.xs4all.nl/~cai