Gratis Les

[fusion_builder_row][fusion_builder_column type="1_1" last="yes" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" class="" id=""]Gratis Les

Bij CAI zijn er regelmatig plaatsen vrij in groepen die een herhalingsles krijgen voor een bepaalde cursus. Volg ons fia FACEBOOK.
Via de digitale leeromgeving en via twitter wordt aangegeven wanneer er van dit soort lessen c.q. inloopsessies zijn.

Vaak kan je aan een herhalingsles, ongeveer een dagdeel, gratis meedoen. Wel zijn er enige arrangementkosten voor gebruik van thee, koffie, candybars, broodjes, koeken, fris etc. Denk daarbij aan gemiddeld 15 euro per lesdeelname.

Houdt er rekening mee dat er voorbereidend huiswerk is als je aan zo een les deelneemt. Soms moet er literatuur bestudeerd worden, wellicht heb je een boek of artikel al, zo niet dan graag zelf regelen. Veelal is er digitaal materiaal beschikbaar. Afhankelijk van het soort digitaal materiaal kost je dat tussen de 0 en 50 euro. Het is logisch dat als bij een gratis lesdeelname er vooraf een proefexamen of casus wordt toegestuurd als huiswerk die in de les wordt besproken, dat daar enige kosten aan verbonden zijn (10 tot 15 euro) als je niet op cursus zit.

<h2>Try out sessie </h2>
Gratis proefles bijwonen om te kijken wat de sfeer is en hoe er les wordt gegeven, kan altijd. Bel ons voor de mogelijkheden.

[fusion_code]W3RhZ2xpbmVfYm94IGxpbms9Im1haWx0bzppbmZvQGNhaS1vcGxlaWRpbmdlbi5ubCIgYnV0dG9uPSJOZWVtIG51IGNvbnRhY3Qgb3AiIHRpdGxlPSJIZWVmdCB1IEludGVyZXNzZSBpbiBlZW4gY3Vyc3VzIG9mIG9wbGVpZGluZyBiaWogb25zIG5lZW0gZGFuIG51IGNvbnRhY3Qgb3AhIl0NClsvdGFnbGluZV9ib3hd[/fusion_code][/fusion_builder_row]