Aanvraag informatie BPMN

[mocht u een andere cursus willen of incompany offerte, dan kunt u dit hierboven ook vermelden.]

Onze BPMN cursussen worden in 2, 3 of 4 lesdagen gegeven. Ook 1 daagse workshop of 5 daagse maatwerktraining is mogelijk.

Zoekt u basiskennis en het begrijpen van BPMN modellen en vaardigheid om met een basis set van BPMN modelelementen, modellen te kunnen maken die helpen bij het begrijpen van samenwerking tussen partijen en processen. Dan is de 2 daagse Foundation cursus interessant. Doorloop veelal 2 weken.

Zoekt u meer diepte kennis over het juist toepassen van de BPMN ontwerptaal en het zelf analyseren van situaties en processen om deze te visualiseren met BPMN modellen waarin we procesflow, events en beslissingen kunnen aangeven, dan is de 3 daagse advanced cursus interessant. Doorloop veelal 3 tot 4 weken.

De 4 daagse professional cursus gaat in om het maken van complexe modellen waarbij er kan worden aangegeven welke processen terug te draaien als er exceptions zijn zoals annulering of fout-situaties die optreden. We bekijken collaboration in de vorm van choreografieën (ook een BPMN modelleer techniek) en het omzetten van conversaties en choreografieën in normale BPMN procesmodellen en collaboraties.
Doorloop veelal 4 tot 7 weken.

Vraag de brochure aan voor de inhoud en prijzen van een of meer van deze BPMN cursussen zodat u beter kunt beslissen of een cursus past bij wat u zoekt. Wij lichten de aanpak en cursus graag persoonlijk toe.