Intake en studieplan

[fusion_builder_row][fusion_builder_column type="1_1" last="yes" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" class="" id=""][fusion_title size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Intake en studieplan
[/fusion_title]Vrijstellingen voor vakken in een HBO of een WO programma worden bepaald door examencommissies van deze instellingen. CAI kan op basis van CV en certificaten gamma van een student een goed advies afgeven over mogelijke vrijstellingen bij diverse instellingen en programma’s die mogelijk zijn om tot een certificering te komen. Meer weten, neem a.u.b. contact op met Martin Bruijn (070-3190114).

Voor de EXIN tracks en EXIN Academy tracks maakt CAI een studieplan/voorstel waarna de examencommissie van EXIN beoordeelt en een indicatie afgeeft van een te volgen traject./track. Binnen de EXIN Tracks zijn er 2 manieren om in te stromen c.q. vrijstellingen te kunnen verkrijgen op basis van eerder studies en werkervaring. De regels en vrijstellingsprocedure staan op de EXIN website www.exin.nl.