OOAA, Object Oriented Analysis Advanced

Home/OOAA, Object Oriented Analysis Advanced

OOAA, Object Oriented Analysis Advanced

De deelnemer krijgt inzicht in Object-Oriented Analysis en Design en het conceptueel (logisch) uitwerken van objectgeoriënteerde informatiesystemen. Diverse methoden voor object modellering en gedragmodellering komen aan bod. U leert omgaan met technieken en methoden om object oriented te analyseren en te ontwerpen. OO software development komt aan bod. Gekeken wordt naar Agile development en UML. De deelnemer kan de diverse UML-technieken toepassen om een Object-Oriented Analyses te maken, de deelnemer kan een conceptueel (logisch) model maken. De deelnemer kan door eventgerichte analyse een procesmodel maken in de vorm van Use Cases. De deelnemer kent divers OO patterns en kan deze in diverse situaties toepassen. De deelnemer kan de object constraint language (OCL) toepassen op modellen.

De module OOAA in vogelvlucht: – wat is OOA, – Analyse in het ontwikkelproces, – Agile Methods, – Design Patterns, – Analysis Patterns, – statisch modelleren, – dynamisch modelleren, – modelmanagement.

  • 3.5 lesdagen + 0.5 examentraining en examen, doorloop 4 tot 8 weken (dagcursus) tot 8 tot 11 weken (avondcursus).
  • Locaties: wordt verzorgd door heel Nederland.
  • Examens, dagelijks in overleg.
  • Huiswerkbelasting ongeveer 3 a 5 uur per dagdeelsessie.
  • Studiebelasting 196 SBU, zijnde 7 studiepunten (European credits).
  • Prijs € 1775,- (zonder examen of eindopdracht)
    Examen €295 euro, (OCUP advanced € 675)
    Eindopdracht € 395,-

Click edit button to change this text.

Toetsing CAI. Examen + bijkomend beoordeling van de praktijkgerichte opdrachten. De student verkrijgt het Certificate OOAA van CAI. Op het EXIN examen OOAA wordt je voorbereid.

Applying UML and Patterns, – The Object Primer, – Unified Software Development Process, – Reader OOAA, studiemateriaal en voorbeeldexamens.

Deze cursus is bestemd voor iedereen die goed wil leren hoe informatie te analyseren en dit in UML en op een object georienteerde denkwijze te modelleren. Zoals: informatieanalisten, functioneel ontwerpers, programmeurs, technisch ontwerpers en degene die betrokken zijn bij het op een object georiënteerde manier ontwerpen . De deelnemer optimaal voorbereiden op de toetsing OOAA. Na deze opleiding kan de deelnemer zelfstandig analyses uitvoeren op een object georiënteerde wijze.
Het Foundation Certificate Object Orientation (OOF) is behaald of men heeft kennis van vergelijkbaar niveau. Instroomniveau is MBO.
Schrijf je nu in!
CAI, opleidingen B.V. & advies B.V. Adres : Polakweg 10-11 , 2288 GG, Rijswijk (zh). Telefoon administratie: +31(0)70-2093021 Telefoon facturatie: +31(0)70-3295196. e-mail algemeen info@cai-opleidingen.nl cai@xs4all.nl e-mail voor lopende groepen gebruik de leeromgeving Internet http://www.cai-opleidingen.nl Internet (alternatief) http://www.xs4all.nl/~cai