Sluitingsdatum

[fusion_builder_row][fusion_builder_column type="1_1" last="yes" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" class="" id=""][fusion_title size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Sluitingsdatum [/fusion_title]Er is een sluitingsdatum c.q. sluitingsperiode van 4 weken. Voor die periode kan je kosteloos inschrijven voor deelname aan een cursus.

Na de sluitingsdatum zijn er in beginsel inschrijvingskosten en administratiekosten verschuldigd, zijnde 55 euro.
Wil je toch graag meedoen en zijn de inschrijvingskosten een bottleneck, neem dan a.u.b. contact op met de administratie, zodat wij een bevredigende oplossing voor je kunnen bespreken.

N.B. Als een cursus niet kan starten door omstandigheden of door mogelijke verschuiving van een startdatum je wel op tijd zou zijn ingeschreven, worden er vanzelfsprekend geen inschrijvingskosten berekend. Dit geldt ook als een vervangende module wordt gekozen die wel start rond de geplande startdatum.