Startgarantie

[fusion_builder_row][fusion_builder_column type="1_1" last="yes" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" class="" id=""][fusion_title size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Startgarantie [/fusion_title]Wil je een flexibele planning dan wordt plannen complex. Flexibel in de zin dat de individuele studentwensen (welke avond, welke dag, welke tijden, welke regio, wanneer vakanties, wanneer examen, etc..) in de planning worden meegenomen.

Startdatum is dan ook richtdatum. In overleg met de aangemelde cursist wordt deze besproken en afgestemd. Dat doen wij een week of 2 tot 3 voor de geplande startdatum. Een cursus kan in beginsel altijd starten.

Vooraankondiging

CAI streeft er naar om 2 a 3 weken voor een geplande start een vooraankondiging te doen naar de ingeschreven cursist. De cursist kann dan nog zijn agenda raadplegen en maatregelen nemen om de cursus in te plannen. Ook is er tijd genoeg om te anticiperen op zo een startdatum en eventueel de start bij te stellen in overleg met de betrokken cursist.

 

Doorloop

In beginsel is er bij een cursus 1x per week een bijeenkomst/sessie. Het betreft dan dezelfde weekdag en dezelfde starttijd en eindtijd. Sommige cursussen kennen eens in de twee weken een bijeenkomst omdat cursist tijd nodig hebben voor het huiswerk.

In eerste bijeenkomst van een cursus wordt met de groep besproken of er aanpassing nodig is van de doorloop. Op deze wijze kan flexibel worden geanticipeerd op de individuele wensen van de cursist. Wij hanteren een flexibele aanpak bij het plannen van de startdatum en bijeenkomsten. Bijeenkomsten plannen op basis van beschikbaarheid betekent een cursusuitvoering waarbij iedereen aanwezig kan zijn.

Vind je zo een aanpak te vaag en wil je een gefixeerde cursus dan kan er een 100% doorloopfixatie en startgarantie zijn. De gehele cursus wordt dan fixed ingepland voor jouw. De prijs is dan hoger (20% tot 30%) maar daarentegen kan de uitvoering veelal naar individuele wens en in goed overleg met de docent.