ITPMA , IT Projectmanagement Advanced

Posted on 10 november 2015, 12:44 hour [fusion_builder_row][fusion_builder_column type="1_1" last="yes" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" class="" id=""][fusion_title size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]ITPMA , IT Projectmanagement Advanced[/fusion_title]De deelnemer verkrijgt kennis over projecten leiden in het algemeen. Ook wordt de methode PRINCE2 aangestipt. Er is veel aandacht voor de softskills, technieken en tools die van belang zijn voor de projectleider. De deelnemer leert hoe in de verschillende projectfasen te acteren en te rapporteren.

De module ITPMA in vogelvlucht: – voorbereiding van een project, – inrichten van een project, – beheersen van een project , – anticiperen op de projectomgeving, – afsluiten van een project.[fusion_builder_column type="1_3" last="no" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" class="" id=""][fusion_checklist icon=”fa-check” iconcolor=”” circle=”” circlecolor=”” size=”13px” class=”” id=””][fusion_li_item icon=””]8 sessies ± 1, doorloop 6± 2 weken (dagcursus) tot 9± 1 weken (avondcursus).[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]Locaties: wordt verzorgd door heel Nederland.[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]Examens, dagelijks in overleg.[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]Huiswerkbelasting ongeveer 3 a 5 uur per sessie.[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]Studiebelasting 160 SBU, zijnde 7 studiepunten (European credits).[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]Prijs € 1525,-[/fusion_li_item][/fusion_checklist][fusion_builder_column type="2_3" last="yes" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" class="" id=""]Click edit button to change this text.[fusion_builder_column type="1_2" last="no" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" class="" id=""][fusion_accordion divider_line=”” class=”” id=””][fusion_toggle title=”Kwalificatie” open=”no”]Toetsing bij CAI of EXIN. De student verkrijgt het certificaat ITPMA.
[fusion_toggle title=”Literatuur” open=”no”]Projecten leiden (Slikker), – Projectmatig werken (Wijnen), – Projectmanagement; een introductie PRINCE2® (Hedeman), – voorbeeldexamen, artikelen, – gebruik leerplein
[fusion_toggle title=”Doelgroep & doelstelling” open=”no”]Dit vak is bestemd voor (toekomstig) projectmedewerkers, functioneel beheerders, business managers en systeemeigenaren die willen participeren in projecten. De deelnemer voorbereiden op het IPMP examen. Na deze opleiding heeft de deelnemer kennis, inzicht, analyse en evaluatie vaardigheden betreffende projectmanagement van IT projecten.
[fusion_toggle title=”Voorkennis & niveau” open=”no”]Module PPF of PMF moet zijn behaald en enige kennis van beheer- en/of projectwerkzaamheden (gestructureerd of ongestructureerd). Voor het praktijkdeel is het hebben van werkervaring binnen een project een pré. Instroomniveau HBO.
[fusion_toggle title=”Uitvoering ” open=”no”]Zowel klassikaal als individueel. Individueel in overleg met begeleider/docent. Klassikaal met beperkte inspraak op planning en doorloop c.q. afstemming van lesdata en locaties. Zie vooraankondiging en startprocedure. Een korte praktijkopdracht: het maken van een PID door de deelnemer.
[/fusion_accordion][fusion_builder_column type="1_2" last="yes" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" class="" id=""][fusion_button link=”https://www.cai-advies.nl/contact/” color=”default” size=”” stretch=”” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”left” animation_speed=”1″ alignment=”” class=”” id=””]Neem nu contact op! [/fusion_button][/fusion_builder_row]

Other blogs