Aanvraag informatie Business Process Management & Modeling

Wij bieden diverse brede en smalle cursussen over dit vakgebied Business Process Management, waarbij cursusinhoud is afgestemd op examenspecificaties van verschillende examenorganisaties zodat deelnemers zich, optioneel, kan certificeren.
Examenorganisatie The Business & IT EXams Association levert veelal betaalbare op de doelgroep afgestemde examens.

[mocht u een andere cursus willen of incompany offerte, dan kunt u dit hierboven ook vermelden.]

Onze reguliere cursussen worden in 3 of 4 lesdagen gegeven. Ook 2 daagse fasttrack en 5 daagse maatwerk cursus is mogelijk.

Wilt u weten hoe organisaties in elkaar zitten qua functies en processen en welke standaarden er zoal zijn voor procesdefinitie en kwaliteit, dan is een 3 daagse foundation cursus iets voor u. De basiskennis over business process management en modelleren wordt daarin aangegeven en u kunt optioneel een examen afleggen.

Wilt u de diepte in over het managen van processen, hoe deze te meten qua doorloop en kosten en welke processen interessant zijn om te verbeteren, dan is de 4 daagse cursus voor het professional niveau interessant.

Vraag de brochure aan voor de inhoud en prijzen van een of meer van deze business proces management en proces modeling engineering cursussen zodat u beter kunt beslissen of een cursus past bij wat u zoekt. Wij lichten de aanpak en cursus graag persoonlijk toe.