_LP_PM_PR2

Dank voor uw interesse. Om u te helpen bij het maken van uw keuze en het beantwoorden van verdere vragen wil ik u vragen om op de onderstaande Informatieaanvraagknop te klikken en uw gegevens in te voeren. Wij reageren zo spoedig mogelijk en altijd binnen 24 uur.
U kunt ook direct contact opnemen via 070-2093021 of 0650-271770

Er zijn maar een aantal gangbare projectmanagement methoden; PRINCE2, IPMA, PMI, en PM-BOK. CAI heeft er twee uitgekozen om opleidingen voor te verzorgen; PRINCE2 en IPMA.

PRINCE2 is een procesmatig projectmanagement model waarbij communicatie en controle en hoofdrol innemen. PRINCE2 defineert duidelijke projectmanagement teamrollen en hun verantwoording bij elk proces. PRINCE2 legt verder de focus op een productgerichte aanpak en oplevering.

IPMA bekijkt meer de competenties van de projectmanager en de programma manager, dus legt focus op de individuele skills. Dat zijn technische skills zoals kritische pad analyse, risicoanalyse en financiële analyse van de business case maar ook gedragvaardigheid skills, de zogenaamde soft-skills.

CAI biedt alle PRINCE2 opleidingen aan; van foundation tot en met Agile practitioner waarbij het agile werken en PRINCE2 projectbeheersing worden geïntegreerd. Van IPMA bieden wij de 3 belangrijkste levels aan IPMA-D, IPMA-C en IPMA-B.
IPMA-A in overleg gezien dit meer begeleiding en voorbereiding voor een assessment voor de zeer ervaren projectmanager. Denk aan een projectmanager die internationale projecten heeft gemanaged.

 (alle prince2 cursussen zijn versie PRINCE2 7th edition)

PRINCE2 Foundation (PR2F)
PRINCE2 Foundation examentraining
PRINCE2 Foundation in een dag (PR2F1d)
PRINCE2 Practitioner (PR2P)
PRINCE2 Practitioner examentraining
PRINCE2 Practitioner examentraining on line
PRINCE2® Agile Practitioner (PR2A)

Project Management Foundation (PMF)