IPMA® A rapport begeleiding

Home/IPMA® A rapport begeleiding

IPMA® A rapport begeleiding

IPMA A rapportbegeleiding is maatwerk. De CITO documentatie is standaard. Samen zorgen we ervoor dat er ervaring op passende wijze tot uitdrukking wordt gebracht in relevante correspondentie. Zo kunt u er zeker van zijn dat deze aan alle CITO eisen voldoet. Verder is er een assessment simulatie die uitstekend helpt bij de voorbereiding van het assessment en het stellen van een effectieve assessment strategie.

  • Planning in overleg , doorloop 12± 2 weken.
  • Locaties: wordt verzorgd door heel Nederland.
  • Huiswerkbelasting 6 to 8 uur per week.
  • Prijs …

Click edit button to change this text.

Toetsing bij CITO. De student verkrijgt het Certificate van CITO.

Nederlandse Competence Baseline Versie 3,(niet echt nodig), – Zakboek Geslaagd Projectmanagement,

Hebt u in de laatste acht jaar ten minste 5 jaar ervaring opgebouwd in het geheel zelfstandig leiden van complexe programma’s? Wilt u uw competenties beoordeeld en gewaardeerd zien in een assessment door andere topprogrammamanagers? Certificeer u dan op niveau IPMA Level A. Daarmee laat u aan belangrijke opdrachtgevers zien dat u behoort tot de topdivisie van programmamanagers. Bedoeld voor Senior Programma Managers die hun ervaring en prestaties willen laten bevestigen ten opzichte van een gerenommeerde internationale standaard. Senior Programma Managers die een carrière of loopbaan nastreven op het hoogste niveau in onze industrie.

IPMA B afgerond.

Individueel in overleg met begeleider/docent. Onze docenten zorgen ervoor dat uw assessment documentatie aan alle CITO eisen voldoet, dat u het assessment heeft geoefend en dat u een passende assessment strategie hebt.

Schrijf je nu in!
CAI, opleidingen B.V. & advies B.V. Adres : Polakweg 10-11 , 2288 GG, Rijswijk (zh). Telefoon administratie: +31(0)70-2093021 Telefoon facturatie: +31(0)70-3295196. e-mail algemeen info@cai-opleidingen.nl cai@xs4all.nl e-mail voor lopende groepen gebruik de leeromgeving Internet http://www.cai-opleidingen.nl Internet (alternatief) http://www.xs4all.nl/~cai