IPMA B rapport begeleiding

Home/IPMA B rapport begeleiding

IPMA B rapport begeleiding

Rapportbegeleiding is maatwerk. De CITO documentatie is standaard. Samen zorgen wij ervoor dat uw ervaring waarheidsgetrouw, objectief en optimaal tot uitdrukking wordt gebracht in de relevante documentatie en correspondentie. Het IPMA B assessment is goed te doen wanneer u op de juiste wijze bent voorbereid. Het verwerken van ervaring van anderen in uw aanpak is van grote waarde.

  • Planning in overleg , doorloop 5 maanden .
  • Locaties: wordt verzorgd door heel Nederland.
  • Huiswerkbelasting 6 to 8 uur per week.

Click edit button to change this text.

Toetsing bij CITO. De student verkrijgt het Certificate van CITO. Zie hier de aanpak.

Nederlandse Competence Baseline Versie 3,(niet echt nodig), – Zakboek Geslaagd Projectmanagement,

Beschikt u over minimaal 5 jaar projectmanagementervaring, waarvan 3 jaar als verantwoordelijk projectmanager van complexe projecten? Bent u serieus bezig met het vak van projectmanager? Kies dan voor certificering IPMA Level B®. U laat hiermee zien dat u complexe projecten geheel zelfstandig hebt gemanaged en dat u een meerwaarde bent voor uw werkgever en uw opdrachtgever. U bouwt op de ervaring van anderen die u zijn voorgegaan en omzeilt soepel voor de hand liggende valkuilen. Bestemd voor projectmanagers die hun kansen op de arbeidsmarkt willen vergroten met het IPMA B certificaat. Iedere projectmanagers die zijn ervaring graag wil bevestigen en borgen. Project Managers die zich willen kwalificeren voor functies intern of extern.

IPMA C afgerond.

Individueel in overleg met begeleider/docent. Onze docenten zorgen ervoor dat uw assessment documentatie aan alle CITO eisen voldoet, dat u het assessment heeft geoefend en dat u een passende assessment strategie hebt.

Schrijf je nu in!
CAI, opleidingen B.V. & advies B.V. Adres : Polakweg 10-11 , 2288 GG, Rijswijk (zh). Telefoon administratie: +31(0)70-2093021 Telefoon facturatie: +31(0)70-3295196. e-mail algemeen info@cai-opleidingen.nl cai@xs4all.nl e-mail voor lopende groepen gebruik de leeromgeving Internet http://www.cai-opleidingen.nl Internet (alternatief) http://www.xs4all.nl/~cai