IPMA-C, Certified Projectmanagement Professional

Home/IPMA-C, Certified Projectmanagement Professional

IPMA-C, Certified Projectmanagement Professional

Door middel van een casus wordt u inzicht en vaardigheid bijgebracht met betrekking tot projectmanagement volgens de Nederlandse competence baseline. U zult zelf aan de hand van een klein project op uw eigen werk, de kennis en vaardigheden van projectmanagement toepassen. Er wordt gekeken naar competenties als conflicthantering en onderhandelen, teamvorming en leiderschap, communicatie en presenteren, de vakinhoudelijke methode en technieken, en analyse vaardigheden. Aan het eind van de cursus wordt u voorbereidt op het theorie examen.

De module IPMA-C in vogelvlucht: – Toepassen kennis en vaardigheden conform IPMA-C, – conflict handeling en onderhandelen. – leidinggeven en teamvorming , – presenteren en adviseren, – communicatievormen, – voortgangsmodellen, – omgevingsanalyse, -assesment voorbereiding.

.

  • 5 dagen, doorloop 3 tot 10 weken (dagcursus) tot 13± 2 weken (avondcursus).
  • Locaties: wordt verzorgd door heel Nederland.
  • Examens, volgens planning IPMA.
  • Huiswerkbelasting ongeveer 3 a 6 uur per sessie.
  • Studiebelasting 280 SBU, zijnde 10 studiepunten (European credits).
  • Prijs € 2080,-

Click edit button to change this text.

Toetsing bij IPMA. De student verkrijgt het Certificate Project Manager behorende bij het theorie examen.

Nederlandse Competence Baseline Versie 3, (niet echt nodig), – Zakboek Geslaagd Projectmanagement, – Projectmatig Creëren

Deze cursus is bestemd voor iedereen die een IPMA-C certificering wil behalen en ruime projectervaring heeft. De deelnemer optimaal voorbereiden op het examen IPMA-C. Na deze opleiding beschikt de deelnemer over kennis, inzicht, analyse en evaluatie van de IPMA-C aanpak.

Je hebt een vooropleiding op MBO-niveau, of op het niveau van de opleiding Certified Project Management Associate (IPMA-D) of PRINCE2® Practitioner. Ruime ervaring met projectmanagement kan een lagere vooropleiding compenseren. IPMA-D certificering is niet nodig!

Zowel klassikaal als individueel. Individueel in overleg met begeleider/docent. Klassikaal met beperkte inspraak op planning en doorloop c.q. afstemming van lesdata en locaties.Zie vooraankondiging en startprocedure. De student zal zelf diverse (praktijk)opdrachten uitvoeren, -zelfstandig of klassikaal. Examentraining is een integraal onderdeel. Er is een theorie examen bij IPMA en er is een assesment bij IPMA (n.b. assesmentbegeleiding behoort niet bij deze cursus).

Schrijf je nu in!
CAI, opleidingen B.V. & advies B.V. Adres : Polakweg 10-11 , 2288 GG, Rijswijk (zh). Telefoon administratie: +31(0)70-2093021 Telefoon facturatie: +31(0)70-3295196. e-mail algemeen info@cai-opleidingen.nl cai@xs4all.nl e-mail voor lopende groepen gebruik de leeromgeving Internet http://www.cai-opleidingen.nl Internet (alternatief) http://www.xs4all.nl/~cai