Masterclass Strategy Process, Context & Content

[fusion_builder_row][fusion_builder_column type="1_2" last="no" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" class="" id=""]Een goede strategie is van vitaal belang in een concurrerende omgeving. Een juiste integratie van productie, marketing, human resources en financiële middelen is nodig. Van belang is dat processen en omgevingssituaties die van invloed kunnen zijn op de strategische positie en organisatieontwikkeling van een organisatie tijdig herkend worden. Een set van methoden en technieken om concurrentiestrategie en samenwerkingsstrategieën te ontwerpen die een superieure performance creëren is hierbij ook handig.

Deze masterclass verschaft de deelnemer nieuwe inzichten bij het formuleren van een strategie. De essentiële aspecten van strategisch management komen aan de orde. Er wordt gekeken naar het strategieproces (hoe passen we strategie toe, wie doet dat en wanneer), de strategie context (in welke omgeving, met welke partijen) en de strategie inhoud (welke strategie). Deze drie dimensies geven een breed beeld van strategie en strategisch management.

(Click Hier om je ervaring op te geven.)

[fusion_builder_column type="1_2" last="yes" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" class="" id=""][fusion_imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”” style_type=”glow” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/fusion_imageframe][fusion_builder_column type="1_2" last="no" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" class="" id=""][fusion_accordion divider_line=”” class=”” id=””][fusion_toggle title=”Inhoud” open=”no”]

• Strategieproces – de manier waarop strategieën ontstaan. Op basis van een aantal vragen is het strategisch proces betrokken bij hoe, wie en wanneer van strategie, hoe en hoe moet, strategie worden gemaakt, geanalyseerd, gedroomd, geformuleerd, geïmplementeerd, veranderd en gecontroleerd; wie is betrokken; En wanneer vinden de nodige activiteiten plaats?

• Inhoud van de strategie – het product van een strategisch proces. Geformuleerd in termen van strategie, houdt de inhoud van de strategie zich bezig met wat van de strategie – wat is en moet de strategie zijn voor de onderneming en elk van haar samenstellende eenheden?

• Strategische context – de situatie waarin zowel het strategisch proces als de strategie-inhoud worden bepaald. Geformuleerd in termen van een strategie, gaat het om de strategie van de strategie – waar, in welke firma en welke omgeving, is het strategieproces en de strategie-inhoud ingebed.

Wij gaan in op:
– Strategic Thinking,
– Strategy Formation,
– Strategic Change,
– Business Level Strategy,
– Corporate Level Strategy,
– Network Level Strategy,
– Industry Context,
– Organizational Context & Purpose

[fusion_toggle title=”Kosten” open=”no”]

€ 1695,- euro (incl. trainingsmateriaal en catering)
maar excl. literatuur (€ 125)).
Examen en examenmaterialen € 250,-
Prijzen excl. 21% BTW.
Vraag informatie aan voor gedetailleerd kostenoverzicht en kortingsmogelijkheden.

[fusion_toggle title=”Niveau, voorkennis en studiebelasting” open=”no”]

Studiebelasting: totaal, inclusief lessen; 30-40 uur.
Voorkennis: HBO-denkniveau
Niveau: het is een post-HBO niveau training.

[fusion_toggle title=”Doelgroep & doelstelling” open=”no”]

Voor degene die inzicht willen in het strategieproces, de inhoud en de context, zoals managers, adviseurs, toekomstige CIO’s, en anderen die zich bezighouden met strategie en strategieontwerp.

Doelstelling: kennis, inzicht en vaardigheid verkrijgen, en
voorbereiding op een toetsing indien gewenst.

[fusion_toggle title=”Docenten” open=”no”]Als opleidingen- & adviesaanbieder voor organisaties met IT problematiek kan CAI bogen op een aantal docenten met jarenlange ervaring op diverse aspectgebieden. Docenten van masterclasses zijn veelal gepromoveerd en experts op het betreffende onderwerp, zij bogen op jaren lange ervaring als manager of als CIO. [fusion_toggle title=”Uitvoering en Certificering” open=”no”]

training 3 daagse, doorloop 6 tot 9 weken.
training 6 avonden, doorloop 8 a 11 weken.

bereidt voor op examen:
– SPCC (strategy, process, context & content)

leslocaties: Den haag, Utrecht, Amsterdam

[/fusion_accordion][fusion_builder_column type="1_2" last="yes" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" class="" id=""][fusion_button link=”https://www.cai-advies.nl/?page_id=705&preview=true&form_id=5″ color=”default” size=”” stretch=”” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”#1e73be|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”#3f83bf” bevel_color=”” border_width=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”left” animation_speed=”1″ alignment=”” class=”” id=””]Schrijf je nu in! [/fusion_button][fusion_code]PGJyPg0KPGJyPg0K[/fusion_code][fusion_button link=”www.cai-advies.nl/contact” color=”default” size=”” stretch=”” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”left” animation_speed=”1″ alignment=”” class=”” id=””]Informatie aanvraag[/fusion_button][/fusion_builder_row]