Onze cursusoverzicht

Databases, data warehouses en gegevensanalyse

Data Warehouses Databases & Gegevensontwerp
– Data Warehouse cursussen
– ETL & BI cursussen

BTW vrijgesteld factureren om dat uw organisatie of uzelf geen BTW kan terugvorderen van de Fiscus, is mogelijk. Er zijn opslagkosten in dat geval (4% tot maximaal 10%).

Particulieren kunnen BTW vrijgesteld worden gefactureerd, er is dan geen 10% toeslag maar sec eenmalig 45 euro BTW vrijgesteld aan administratiekosten. Afbetaling; kosten kunnen ook in 3 of meer termijnen worden betaald. Er wordt 8% toeslag berekend bij een afbetalingstraject. Vouchers; bij losse examens via vouchers die extern zijn aangekocht zonder dat bijbehorende cursus is gevolgd, wordt 75 euro incl. 21% BTW aan administratiekosten berekend boven op de actuele examenprijs die geldt op het moment van aankoop.

Prijzen
Algemene richtlijnen voor prijzen van cursussen e.d.

N.B. Sommige examens kunnen beter zelf worden aangevraagd door de deelnemer omdat er soms entrance fee’s worden gevraagd door examenorganisaties en een kandidaat moet een eigen examen account aanmaken en dan het examen zelf regelen en betalen.

Vraagt u informatie aan, dan ontvangt u een brochure met daarin het prijzenoverzicht van de specifieke cursus waarover u de brochure aanvraagt.

Inschrijven, startgarantie en kortingen

Bij inschrijven is soms korting mogelijk als er inmiddels voldoende deelnemers zijn voor een cursus die gaat starten. Eventuele kortingsafspraken kunnen in het bijzonderhedenveld worden aangegeven. Alleen bij direct inschrijven bij CAI (dus niet via tussenhandel als Millian, Springest, Octo-Aanbieders, Edubookers, etc..) kan korting worden verstrekt.
Kortingen vervallen indien een afgesproken opleidingsaanbod niet volledig wordt benut c.q. er annulering is voor een deel van een aanbod, in dat geval wordt de losse cursusprijs, materiaalkosten, examenprijs, e.d. per afgerond/gestart onderdeel berekend.

Let op: mocht je willen inschrijven doe dit bij CAI direct! Gebruik het CAI inschrijfformulier of de “inschrijven button” bij een cursuspagina a.u.b en vaak krijg je de materialen of een examen dan gratis 
( het inschrijfformulier kun je hier downloaden). Mail dit ingevuld toe aan info.caicentraal@gmail.com

Cursussen starten vanaf 3 deelnemers altijd. Maar bij minder deelnemers kan ook als men een startgarantie optie heeft gekozen, deze optie bedraagt 5% tot 18% van de cursuskosten.  Startgarantiekosten worden niet berekend als er voldoende deelnemers aan uw cursus deelnemen. Voldoende is veelal 2 of meer. Soms kunnen er bijzondere afspraken worden gemaakt bij een startgarantie (vaste les data, vaste voorkeur locatie, etc.) .

Verschuivingen/annulering examen

Voor een losse decentrale examenaanvraag, verschuivingen van examen, annulering van examen e.d. worden administratiekosten berekend. Zie spelregels en kosten voor annuleren of verschuiven van examens.

Betaling examen: een examen moeten betaald zijn vooraf de datum en tijd dat het examen wordt afgenomen. Later betalen betekent soms 54,45 euro (€ 45 ex. BTW) extra aan administratiekosten. Examen zonder cursus: cursus elders gedaan of zelfstudie, er is in dat geval een toeslag op de examenprijs.

Bij incompany opleiding zijn er andere kosten.

Planning

CAI hanteert een agile planning om cursussen/trainingen te starten, een startdatum veelal in overleg met de eerste deelnemer die zich aanmeldt. Bel voor de actuele lesdata in uw regio naar 070-2093021. Er start elke 2 weken wel een cursus in de buurt. Mailen kan ook mailto: info@cai-opleidingen.nl

Sec dagdelen of avonden les

Een avondcursus is duurder (omdat het geen reguliere werktijden betreft een dagdeeluitvoering betreft). Ook bij lessen van maximaal één dagdeel op een dag, is de prijs hoger (+40%, vanwege niet inzetbaar zijn van de docent op die dag). Een combinatie van middag+avond wordt als normale dag gezien.

Individueel les, altijd starten of in een kleine groep

Bij individueel les met een docent wordt de normale prijs berekend maar is de trainingsaanpak anders. Er zijn dan on-line sessies naast klassikale lessen. Aantal contacturen is minder als de groepsgewijze trainingsduur gezien er effectiever les kan worden gegeven. In situaties dat de volle trainingsduur gewenst is, kan dit maar is er een toeslag van 30% en/of we kijken samen met de deelnemer naar kostenbesparende mogelijkheden.

Starten bij een kleine groep (minder dan 4 deelnemers) kan ook, er is een kleine groepentoeslag (12% tot 18%) of we kijken samen met de deelnemers naar kostenbesparende mogelijkheden.

Startgarantie

Heb je een startgarantie gekocht, dan kunnen we in overleg starten en een flexibele planning bespreken die jou uit komt. Zijn er 2 of meer inschrijvingen dan wordt een startgarantie niet berekend of op verzoek teruggestort als er al is betaald.